GHID: investiții imobiliare în București pentru românii din diaspora

investitori imobiliare diaspora

Pentru mulți români care trăiesc în diaspora, Bucureștiul rămâne prima variantă aleasă pentru investiții imobiliare. Indiferent dacă intenționează să se întoarcă în țară la un moment dat sau doresc să-și diversifice portofoliul de investiții, investițiile imobiliare în România rămân o opțiune atractivă. Cu toate acestea, investițiile imobiliare de la distanță pot fi o provocare și necesită un sprijin adecvat.

Property Concept, o echipă specializată în domeniul imobiliar, înțelege dilemele și provocările cu care se confruntă investitorii români din diaspora și oferă suport complet pentru investițiile lor imobiliare în București, chiar și de la distanță. Prin intermediul expertizei noastre și a rețelei extinse de profesioniști din domeniu cu care colaborăm, Property Concept asigură investitorii din diaspora că beneficiază de un partener de încredere pentru a-și gestiona investițiile imobiliare în București.

De ce românii din diaspora aleg să investească în imobiliare în București?

Investitorii români din diaspora aleg în mod deliberat să-și investească banii în imobiliare în București dintr-o serie de motive bine întemeiate. Aceste motive pot fi legate de o varietate de factori, inclusiv legătura emoțională cu țara de origine, oportunitățile de creștere economică și beneficiile investițiilor imobiliare în contextul românesc. Iată câteva dintre motivele-cheie:

Obținerea de venituri pasive la un cost mai mic decât în străinătate.

Imobiliarele oferă o sursă de venit pasiv consistentă pentru investitorii români din diaspora. Închirierea proprietăților generează un flux de venit constant și poate contribui la diversificarea surselor de venit. În România, inclusiv în București, prețul unei proprietăți este accesibil, în contrast cu prețul unei proprietăți în alte țări europene. De exemplu, este mai ușor să cumperi un apartament de 45 mp în sectorul 1 București la un preț de 80.000 de Euro decât un apartament similar în Madrid/Paris/Roma etc. care costă 800.000 de Euro sau mai mult. Acesta este principalul motiv pentru care românii din diaspora cumpără aici proprietăți pentru a le închiria.

Baza pentru o eventuală întoarcere în țară.

Pentru unii investitori, achiziționarea de proprietăți în România reprezintă o strategie de a crea o bază solidă pentru o eventuală întoarcere în țară. Proprietățile imobiliare pot fi văzute ca un activ valoros. Acest activ poate servi drept locuință pentru sine ori pentru copii. Poate fi vândut și folosit ca bază a unei afaceri în România în viitor.

Rentabilitatea investițiilor imobiliare.

România oferă oportunități de investiții imobiliare cu potențial de creștere. Piața imobiliară din România a cunoscut o evoluție pozitivă în ultimii ani. Cu o astfel de rentabilitate crescută a imobiliarelor în România, nu este de mirare că cei din diaspora investesc aici în apartamente și garsoniere de închiriat. Bucureștiul este cel mai mare centru universitar din țară, dar și cel mai mare hub pentru tinerii profesioniști în căutare de chirii. Un apartament de închiriat în București este o investiție sigură.

Legătura emoțională și sentimentul de apartenență.

Pentru mulți români din diaspora, investițiile imobiliare în România reprezintă o modalitate de a menține legătura cu țara de origine și de a păstra un sentiment de apartenență. Proprietățile imobiliare pot servi drept locuințe de vacanță sau pot fi o cale de a păstra un contact direct cu cultura și comunitatea românească.

Prin înțelegerea și aprecierea acestor motive, Property Concept oferă suport și soluții personalizate pentru investitorii români din diaspora care doresc să își investească banii în imobiliare în București. Echipa Property Concept colaborează strâns cu investitorii diasporeni pentru a identifica oportunitățile perfecte pentru un randament maxim.

Achiziționarea și gestionarea proprietăților imobiliare de la distanță cu sprijinul Property Concept

Indiferent că sunteți în România pentru o perioadă de timp sau doriți să achiziționați o proprietate pentru investiție de la distanță, echipa Property Concept vă ajută de la A la Z. Vă propunem variante de achiziție cu cel mai bun randament posibil pentru bugetul dvs., complet mobilate și utilate la nivel luxury. Ne ocupăm de tot ce înseamnă acte, furnizori de utilități și închiriere în regim Buy to Rent. Singura dvs. grijă va fi să ne oferiți un cont bancar în care să vă transferăm lunar chiria garantată prin contract pe care o veți primi.

După achiziția unui apartament marca Property Concept în regim Buy to Rent, ne ocupăm pentru dvs. în mod gratuit de:

  1. Gestionarea chiriașilor. Property Concept se ocupă de procesul de închiriere a proprietății și gestionează relația cu chiriașii. Investitorii români din diaspora vor beneficia de un flux constant de venituri fără nicio grijă. Chiria lunară este garantată prin contract indiferent dacă noi găsim chiriași sau nu.
  2. Întreținere și reparațiile. Property Concept se asigură că proprietatea este întreținută în stare bună și că eventualele reparații sunt gestionate în mod eficient. Echipa Property Concept colaborează cu furnizori de servicii de încredere. Monitorizăm lucrările de întreținere și reparații pentru a ne asigura că proprietatea rămâne în condiții bune.
  3. Raportare financiară. Property Concept furnizează rapoarte financiare periodice și transparente investitorilor români din diaspora. Aceste rapoarte oferă o imagine clară asupra veniturilor proprietății și permit investitorilor să urmărească performanța investiției lor.

Cu sprijinul complet oferit de Property Concept, investitorii români din diaspora se pot bucura de pacea și siguranța de a ști că proprietățile lor imobiliare din România sunt gestionate și administrate în mod profesionist. Echipa Property Concept își asumă responsabilitatea că proprietățile sunt bine întreținute, generează venituri și aduc un randament optim pentru investitorii români din diaspora.

Câteva testimoniale ale investitorilor români din diaspora

Elena M., Marea Britanie:

“Lucrez în Marea Britanie de câțiva ani. Am decis să îmi investesc economiile într-o proprietate în București prin Property Concept. Echipa lor mi-a oferit o asistență excelentă pe tot parcursul procesului, de la identificarea proprietății potrivite până la închirierea acesteia. Am obținut un flux constant de venituri și m-am bucurat de servicii profesionale de administrare a proprietății. Colaborarea cu Property Concept a fost esențială pentru succesul investiției mele.”

Andrei T., Germania:

“După ani de muncă în Germania, am decis să îmi investesc economiile într-un apartament în București pentru a-mi asigura un venit suplimentar. Property Concept mi-a oferit o gamă completă de servicii. De la achiziția apartamentului până la gestionarea închirierii și întreținerea proprietății, s-au ocupat de tot. Le sunt recunoscător pentru sprijinul lor de încredere și pentru profesionalismul cu care au gestionat investiția mea.”

Adelina D., Spania:

“Trăind în Spania și văzând că aici nu am cum să investesc pentru că e totul mult prea greu și mult prea scump, am căutat oportunități de investiții imobiliare în București. Am avut norocul să descopăr pe internet firma Property Concept. Echipa lor mi-a oferit consultanță și asistență în tot ceea ce înseamnă procesul de achiziție a proprietății, inclusiv aspectele legale și fiscale. Le-am încredințat administrarea proprietății mele și am fost extrem de mulțumită de serviciile lor profesionale și transparente.”

Cătălin S., Italia:

“Având în vedere că lucrez în Italia de 7 ani deja, am apelat la serviciile Property Concept pentru a-mi achiziționa și gestiona o garsonieră de închiriat în București. Echipa lor mi-a oferit suport complet. Am ales proprietatea potrivită pentru mine. Apoi, s-au asigurat că toate aspectele legale și fiscale sunt în regulă. Serviciile lor de administrare și gestionare a proprietății m-au ajutat să obțin un randament excelent. Pot spune că am avut parte de o experiență fără stres cu investiția mea de la distanță.”

Maria P., Olanda:

“Achiziționarea unei proprietăți de închiriat în București, în timp ce locuiesc în Olanda, părea o provocare mare. Cu toate acestea, Property Concept mi-a oferit tot sprijinul necesar în procesul de achiziție și administrare a proprietății. Le-am încredințat administrarea completă și de atunci încasez chirie fixă garantată lunar, fără să mă intereseze nimic altceva. Foarte ușor și simplu.”

Property Concept – partenerul dvs. pentru investiții inteligente în București

Investitorii români din diaspora care aleg să investească în proprietăți Buy to Rent în București prin intermediul Property Concept beneficiază de un partener de încredere și de sprijin complet în gestionarea investițiilor lor imobiliare de la distanță.

Colaborarea cu Property Concept înseamnă că investitorii români din diaspora nu trebuie să se preocupe de aspecte precum identificarea oportunităților de investiții, evaluarea proprietăților, gestionarea chiriașilor, întreținerea și administrarea proprietăților sau aspectele legale și fiscale. Property Concept se ocupă de toate aceste aspecte într-un mod profesionist și eficient. Oferim investitorilor liniștea și siguranța necesare pentru a obține rezultate de succes în investițiile lor imobiliare.

Cu o abordare transparentă, servicii de calitate și orientare către nevoile și obiectivele investitorilor, Property Concept devine partenerul de încredere al investitorilor români din diaspora în realizarea investițiilor lor imobiliare în București. Cu sprijinul nostru, investitorii pot obține venituri pasive constante, pot beneficia de randamente atractive și construiesc o bază solidă pentru viitor.

Property Concept este alături de investitorii români din diaspora. Vă oferim expertiza și suportul necesare pentru a transforma investițiile dvs. imobiliare în România într-un succes durabil.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon