Suntem pasionați de investițiile imobiliare profitabile și vrem să vă ajutăm să faceți cele mai avantajoase achiziții!

_MGM1203
Imobiliare - Chirie
Bogdan Faita
General Manager
Bogdan Faita
General Manager

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul antreprenorial, mi-am dorit să îmbin ariile în care am activat de-a lungul anilor: amenajări interioare și  investiții imobiliare, într-un concept inovativ: o afacere la cheie, lipsită de griji. Baza solidă a acestui concept este clădită pe  principiile la care ader cu tărie: onestitate, siguranță, încredere.

Gicu Istrate
Managementul proprietății și servicii de închiriere
Gicu Istrate
Managementul proprietății și servicii de închiriere

Sunt încântat să fac parte din echipă, ocupându-mă de managementul proprietăților și serviciile de închiriere. După 32 de ani de carieră în domeniul militar, ocupând funcții de conducere, și cu o vastă experiență în administrare imobiliară, sunt pregătit să asigur servicii eficiente, în cel mai mic detaliu.

Alexandru Marin
Manager proiect
Alexandru Marin
Manager proiect

Cu o experiență de 14 ani în management, mă ocup de realizarea proiectelor Property Concept de la faza zero până la momentul în care proprietățile arată impecabil și sunt utilate complet! Mă ocup de organizarea și supravegherea lucrărilor de amenajare, gestionarea achizițiilor și logisticii, ținând legătura cu toți furnizorii.

Valentina Bardac
Designer Interior
Valentina Bardac
Designer Interior

Cu o experiență de peste 11 ani în design interior, sunt membra echipei Property Concept care realizează magia, transformând spațiile proprietăților în adevărate oaze de confort, simplitate și eleganță. Pasiunea pentru natură și flori, în mod special, reprezintă sursele mele de inspirație și energie. 

Despre Noi

Noi, cei de la Property Concept, suntem o echipă de tineri antreprenori entuziaști, pasionați de afacerile imobiliare. Din dorința de a oferi clienților noștri un business profitabil, sigur și transparent, am dezvoltat un concept unic și inovator: investiția fără griji! Prin intermediul acestuia, dorim să încurajăm investitorii, atât din România, cât și din străinătate, să investească în proiectele noastre de tip Buy-to-Rent.

Astfel, prin intermediul unui apartament cumpărat, nou sau vechi, ulterior renovat și amenajat cu ajutorul unor designeri de interior, li se va asigura contractarea chiriașilor de la bun început, obținând astfel un venit sigur din chirii. Creând spații primitoare și confortabile pentru chiriași, garantăm continuitatea afacerii. În plus, ca investitor, in urma unui contract personalizabil, poți beneficia de administrarea și managementul proprietății, adică tot ce ține de mentenanță și reparații, plata utilităților, igienizarea proprietății înaintea închirierii, precum și în caz de reînchiriere.

Alege din gama proprietăților Buy-to-Rent propuse de Property Concept, pentru a avea propria afacere la cheie, sigură, fără griji și cu un profit garantat!

Imobiliare - Chirie

Aveți întrebări?

Trimiteți un mesaj și vă răspundem rapid tuturor întrebărilor! 


Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon