Descoperă Bucureștiul cu Property Concept: Weekend GRATUIT la Central Address Residence!

  • Bogdan de Bogdan
  • o săptămână ago
  • Concurs
  • 0
Weekend GRATUIT la Central Address Residence!

Suntem încântați să anunțăm lansarea unui nou concurs captivant organizat de Property Concept! În perioada 10 iulie – 10 august 2024, te invităm să participi la campania noastră promoțională „Descoperă Bucureștiul cu Property Concept: Weekend GRATUIT la Central Address Residence” și să ai șansa de a câștiga un weekend de neuitat în inima Bucureștiului!

Cum poți participa?

Participarea este simplă și la îndemâna oricui:

  1. Dă Like paginii noastre de Facebook și urmărește-ne pe Instagram și TikTok.
  2. Răspunde la întrebarea concursului: „Ce loc din București ai vrea să explorezi în timpul weekendului gratuit oferit de Property Concept la Central Address Residence?”

Detalii despre premiu

Premiul constă într-un weekend gratuit la Central Address Residence, o locație modernă și confortabilă, situată central, perfectă pentru a explora toate minunile pe care Bucureștiul le oferă. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți folosind platforma www.random.org, iar acesta se poate bucura de un sejur relaxant și plin de aventuri urbane.

Regulamentul concursului

Pentru a fi eligibil și a te asigura că ai șanse maxime de câștig, te rugăm să consulți regulamentul complet al campaniei. Aici vei găsi toate informațiile necesare privind condițiile de participare, validarea câștigătorului și multe altele. Mai multe detalii le găsiți în Regulament mai jos.

Nu rata această oportunitate unică de a descoperi Bucureștiul dintr-o perspectivă nouă și captivantă! Mult noroc tuturor participanților!

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon