Oferta lunii aprilie 2023: Garsonieră de lux în Plaza Exigent, investiție profitabilă și sigură cu chirie garantată!

garsoniera Bd Timisoarei

Property Concept vă prezintă oferta lunii aprilie – o garsonieră de lux, situată în Bd. Timișoara, la Plaza Exigent. Această proprietate este o investiție excelentă datorită chiriei garantate de 460€ pe lună, a amplasării ideale și a facilităților moderne. În continuare, vă vom prezenta avantajele acestei proprietăți și de ce merită să o achiziționați.

Descoperiți oportunitatea de investiție ideală oferită de Property Concept, cu rentabilitate garantată și administrare completă a proprietății!

Investiția în această garsonieră vă aduce numeroase beneficii, printre care:

  • Design interior realizat de un designer profesionist, conform ultimelor trenduri, cu facilități de top și spațiu optimizat, ceea ce înseamnă că nu veți avea nevoie de investiții suplimentare pentru amenajare.
  • Chiria garantată lunară prin contract cu Property Concept, ce elimină eforturile de a găsi chiriași potriviți, costurile administrative și perioadele în care proprietatea nu este închiriată.
  • Chiria garantată este de 460€, cu 50€ peste media pieței, aducând un profit considerabil.
  • Administrarea integrală a proprietății de către Property Concept, incluzând întreținerea, mentenanța, curățenia și relația cu furnizorii de utilități și chiriașii, cu zero costuri suplimentare.
  • Rentabilitate anuală de până la 8%, provenită din chiria lunară, la care se adaugă creșterea constantă a prețului garsonierelor de 10-15% pe an.

Avantajele acestei garsoniere din Bd. Timișoara

Această garsonieră se remarcă prin următoarele caracteristici:

  • Imobil nou, cu facilități în apropiere, precum magazine, grădiniță, săli de fitness, săli de evenimente și spații verzi.
  • Amplasare excelentă, potrivită atât pentru studenți, cât și pentru profesioniștii care lucrează în zonele bune ale Bucureștiului.
  • Acces rapid la centre de business, facultăți, hypermarketuri și transport în comun.
  • Finisaje de calitate, mobilier și electrocasnice noi, amenajare realizată de la zero până la nivelul ultra-premium.
  • Suprafață utilă de 35 mp, situată la parterul unui imobil cu 12 etaje, pe Bulevardul Timișoara 16b.

Căutați idei de investiții profitabile în București? Perfect! Avem exact ce vă trebuie!

Alegeți să investiți în această garsonieră de lux, parte a portofoliului Property Concept, pentru a beneficia de o afacere la cheie, sigură și de durată, cu o amortizare rapidă a investiției. Nu ratați această oportunitate! Contactați-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre această proprietate de excepție!

garsoniera-investitie-Plaza-Exigent

Transformați această garsonieră într-o investiție de succes!

Nu pierdeți această oportunitate unică de a investi într-o proprietate premium, situată într-o zonă în plină dezvoltare și cu un potențial de creștere semnificativ. Cu ajutorul Property Concept, veți putea să vă concentrați pe alte aspecte ale vieții dumneavoastră, lăsând în grija noastră administrarea și întreținerea acestei proprietăți.

În plus, având în vedere creșterea constantă a prețurilor pe piața imobiliară, valoarea acestei investiții va continua să crească în timp, ceea ce vă va asigura un profit stabil și sustenabil pe termen lung. Acesta este momentul ideal pentru a face o investiție inteligentă și sigură într-o garsonieră de lux pe Bd. Timișoara, la doar 77.000 de Euro!

Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare și a descoperi toate avantajele pe care această proprietate le oferă. Vă așteptăm să vă convingeți de calitatea și potențialul acestei garsoniere, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește investiția dumneavoastră.

Sunați la 0722230094 pentru a afla cum puteți transforma această garsonieră într-o investiție de succes. Vă garantăm că veți fi mulțumiți de rezultatele pe care această proprietate vi le va aduce în viitor. Profitați de oferta lunii aprilie și începeți să vă construiți un viitor prosper alături de Property Concept!

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon