Proprietatea lunii mai: garsonieră pentru investiție în Regie

În inima capitalei, înconjurată de cele mai prestigioase universități, se află o oportunitate imobiliară de neegalat: o garsonieră în complexul Quadra 2, Regie, oferită la un preț de 63,000€. Aceasta este mai mult decât o simplă proprietate, este o investiție care aduce un randament anual impresionant de 8%.

Garsonieră de vânzare în Regie, complex Quadra 2

Cu o suprafață de 27 mp, garsoniera, aflată la etajul 6, este complet mobilată și utilată, reflectând perfect standardul de calitate marca Property Concept. Designul interior este modern, adaptat la cele mai noi tendințe, creând un spațiu ideal pentru confort și relaxare. Fiecare detaliu a fost atent gândit de un designer profesionist pentru a transforma acest spațiu într-o locuință atrăgătoare.

garsoniera pentru investitie in Regie

Garsonieră într-o zonă ideală pentru investiții în București, Regie

Complexul Quadra 2, aflat în Regie, în vecinătatea Parcului Politehnicii, este situat într-o zonă strategică, având acces rapid spre centrele de business, facultăți și hypermarketuri precum Cora Lujerului, Plaza România și AFI Cotroceni. Cu o arhitectură modernă și o priveliște panoramică de 360 de grade, acest imobil oferă o calitate a vieții într-adevăr de invidiat.

Aceasta este o zonă în continuă dezvoltare, ce adăpostește o gamă variată de facilități care îmbunătățesc constant calitatea vieții rezidenților săi.

Zona este cunoscută pentru proximitatea sa față de numeroase instituții academice de prestigiu, cum ar fi Universitatea Politehnică și Universitatea Spiru Haret, ceea ce face ca această garsonieră să fie o opțiune ideală de închiriere pentru studenți. În plus, având în vedere poziționarea centrală, această proprietate poate fi de asemenea atrăgătoare pentru tinerii profesioniști care lucrează în centrul orașului.

Înconjurată de centre comerciale, supermarketuri, restaurante și parcuri, această locație oferă un echilibru perfect între viața de zi cu zi și relaxare. De asemenea, transportul public accesibil asigură conexiuni rapide spre restul orașului, ceea ce face ca această zonă să fie extrem de atractivă pentru potențialii chiriași.

Așadar, această garsonieră din Complexul Quadra 2 este o investiție inteligentă, nu doar datorită facilităților și designului interior, ci și datorită poziționării strategice într-o zonă în continuă ascensiune a Capitalei. Nu pierdeți această oportunitate unică de a investi într-o proprietate de top în inima vibrantă a Bucureștiului!

garsoniera Quatra 2
garsoniera Quatra 2

Garsonieră cu chirie garantată în Regie

Cel mai mare avantaj al acestei proprietăți este însă garanția chiriei oferită prin contract cu Property Concept. În valoare de 430€ pe lună, chiria garantată de noi este cu 50€ peste prețul pieței. În plus, Property Concept se ocupă de administrarea completă a proprietății, eliminând în întregime procesul de închiriere și administrare. Astfel, veți beneficia de un flux constant de venit fără bătăi de cap.

Pe lângă aceasta, investiția în această proprietate prezintă un potențial de creștere substanțial, dat fiind faptul că prețurile garsonierelor sunt în creștere anual, conform indicelui imobiliar.

Ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră? Simplu. O investiție sigură, care oferă un randament solid, profitând de o creștere constantă a prețurilor imobiliare. Veți câștiga și acum, prin chiria garantată lunară de 430€, și pe viitor, la revânzarea în profit.

Cumpărând această proprietate din portofoliul Property Concept, veți obține o afacere la cheie, sigură și de durată, cu o amortizare rapidă a investiției. Nu ratați această oportunitate de a deține „Proprietatea Lunii Mai”! Investiți în viitorul dumneavoastră astăzi!

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon