Cumpără, închiriază și relaxează-te: Property Concept vă asigură o experiență fără stres în domeniul imobiliar

property - Bucătărie

Property Concept este alegerea ideală pentru cei care doresc să investească într-un apartament Buy to Rent și să beneficieze de un management al proprietății de calitate. Indiferent dacă alegeți un apartament cu chirie garantată de noi sau cu chiriaș pe termen lung, suntem pregătiți să vă oferim soluțiile potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Procesul simplificat de achiziție a unui apartament Buy to Rent

Cu Property Concept, procesul de achiziție a unui apartament Buy to Rent devine foarte rapid și eficient. Vă oferim consultanță personalizată pentru a găsi proprietatea potrivită pentru bugetul și scopurile dvs. financiare viitoare. Vă asistăm în toate etapele procesului, de la vizionare până la semnarea contractului de vânzare-cumpărare. După ce deveniți proprietar al unui apartament Buy to Rent în București marca Property Concept, vă stăm la dispoziție cu un management de calitate al proprietății.

Dacă veți analiza proprietățile aflate la vânzare pe site-ul nostru, veți vedea că unele specifică faptul că au chirie garantată. Altele specifică faptul că se vând deja închiriate, beneficiind de un chiriaș serios. Ce înseamnă aceste specificații?

1. Proprietăți cu chirie garantată în București

Ce înseamnă chirie garantată?

 • După cumparare, dvs. (noul proprietar al apartamentului) ne veți însărcina pe noi cu închirierea sa.
 • Veți primi lunar chiria garantată la dată fixă în suma specificată, fără întârzieri.
 • Noi ne vom ocupa de închirierea apartamentului în regim hotelier, dar și de curățenie, mentenanță, reparații, plata facturilor etc.
 • Dvs. nu veți avea nicio cheltuială lunară cu apartamentul, noi vom achita absolut totul.
 • Indiferent că noi reușim să închiriem apartamentul în acea lună sau nu, dvs. veți încasa suma garantată.
 • Suma garantată este peste prețul pieței pentru o chirie standard a unei proprietăți similare.

2. Proprietăți care se vând gata închiriate în București

Ce presupune cumpărarea unei astfel de proprietăți?

 • După cumpărare, dvs. nu veți avea de făcut nicio investiție de timp: veți avea chiriaș din prima zi, veți încasa chirie din prima lună.
 • Proprietățile vândute de noi au chiriași testați, care deja stau în apartamente de ceva timp și nu intenționează să se mute.
 • Nu veți avea nicio investiție suplimentară de făcut.
 • Opțional, puteți beneficia de serviciile noastre sub formă de management de calitate al proprietății (verificăm plata facturilor, ne ocupăm de eventualele reparații, găsim alt chiriaș când este nevoie etc.).

În oricare dintre cele două cazuri, veți beneficia de ajutorul nostru gratuit pe toată durata procesului de achiziție, dar și de managementul proprietăților imobiliare în București pe parcurs.

Servicii de managementul proprietății personalizate pentru fiecare proprietar

La Property Concept, înțelegem că fiecare proprietar are nevoi și așteptări diferite. De aceea, ne adaptăm serviciile de managementul proprietății pentru a oferi o experiență personalizată și eficientă în funcție de cerințele specifice ale clienților noștri. Acest lucru este valabil indiferent că optați pentru o proprietate cu chirie garantată sau pentru una închiriată standard.

Iată câteva dintre aspectele pe care le acoperim în cadrul serviciilor noastre de management imobiliar:

 • Întreținerea și repararea proprietăților. Ne ocupăm de toate lucrările necesare de întreținere și reparare a proprietății pentru a menține și a crește valoarea și aspectul acesteia. Astfel, proprietarul nu trebuie să-și facă griji cu privire la eventualele probleme care pot apărea pe parcursul timpului.
 • Administrarea financiară. Property Concept se ocupă de colectarea chiriilor, plățile către furnizorii de servicii și gestionarea oricăror aspecte financiare legate de proprietate. Acest lucru vă asigură o vizibilitate clară asupra veniturilor și cheltuielilor și facilitează monitorizarea performanței investiției.
 • Gestionarea relației cu chiriașii. Ne ocupăm de tot ce înseamnă contractare și comunicare cu chiriașii. Acest lucru contribuie la menținerea unei relații sănătoase între proprietar și chiriaș și la asigurarea unei închirieri fără probleme.
 • Raportare și analiză. Oferim rapoarte periodice despre performanța proprietății și analizăm tendințele pieței, astfel încât să puteți lua decizii informate cu privire la strategia de investiții imobiliare. Acest fapt vă permite să vă adaptați rapid la schimbările de pe piață și să maximizați rentabilitatea investiției.

Prin intermediul acestor servicii de management imobiliar personalizate, Property Concept vă asigură o experiență fără stres în domeniul imobiliar, permițându-vă să vă concentrați pe obiectivele dumneavoastră financiare și pe dezvoltarea portofoliului de investiții. Cumpărați, închiriați și relaxați-vă!

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon