Proprietatea lunii martie 2023: o garsonieră în Drumul Taberei

garsoniera Drumul taberei

Property Concept vă prezintă proprietatea lunii martie 2023: o garsonieră de 32 de metri pătrați, situată pe Bd. 1 Mai nr. 26 în cartierul Drumul Taberei din București. Această proprietate este pregătită să devină o investiție rentabilă pentru orice investitor imobiliar dornic să achiziționeze o proprietate de calitate într-o locație excelentă, cu toate facilitățile necesare. Vă prezentăm în continuare avantajele acestei garsoniere de vânzare în Drumul Taberei!

Garsonieră în Drumul Taberei – avantaje (👈click pentru a vedea detaliile acestei garsoniere)

A deține o astfel de proprietate în această zonă înseamnă a face o investiție inteligentă. În primul rând, proprietatea arată impecabil, trecând printr-un proces de modernizare și redecorare condus de designerul de interioare din echipa noastră. Astfel, înainte de a fi pusă la vânzare, această garsonieră a beneficiat de:

  • schimbarea completă a instalației electrice și a celei sanitare,
  • renovare de la zero, de la nivel de șapă și glet,
  • mobilare și utilare cu obiecte noi, în garanție,
  • decorare conform celor mai noi standarde în amenajările interioare.

Astfel, noul proprietar al acestei garsoniere nu va avea de investit absolut nimic în această garsonieră. Sună bine?

În al doilea rând, zona în care este amplasat acest studio este perfectă pentru închiriere la cel mai avantajos preț și pentru câștig prin revânzare, atunci când veți hotărî acest lucru. Bulevardul 1 Mai din cartierul Drumul Taberei este alegerea ideală pentru studenți, dar și pentru cei care lucrează în zonele centrale ale Bucureștiului. De aceea, o proprietate în această zonă nu doar că vă va aduce mereu o chirie avantajoasă, dar vă va aduce și profit din creșterea valorii sale.

Garsonieră în Drumul Taberei – o investiție inteligentă

Garsonierele din București au prețul în creștere în general. Cu atât mai mult, o garsonieră în Drumul Taberei are o valoare mereu în creștere. Iată cum arată graficul prețului garsonierelor în București:

Sursa: imobiliare.ro

Ce vedem în acest grafic? Vedem că cine a cumpărat o garsonieră în București în anul 2015 cu ~850 Euro/mp, astăzi o vinde cu 1300 Euro/mp, la care se adaugă profitul din chirii pe 7-8 ani. Bună afacere, nu-i așa?

În același mod, prețul actual va crește cu 10-15% pe an. Aceasta e tendința pieței. Cumpărând acum, peste câțiva ani veți vinde în profit, iar în acești ani veți avea o sursă constantă de venit din chirii. Iar acest lucru ne duce la următorul avantaj important al acestei garsoniere!

Chirie garantată de 350 Euro/lună

Garsoniera propusă spre vânzare în Drumul Taberei vă aduce, prin contract cu Property Concept, o chirie garantată de 350 Euro/lună. Această chirie este cu 50 Euro peste prețul pieței, rezultând într-un randament de până la 8% pe an.

Ce înseamnă acest lucru? Practic, veți avea 0 timp investit, 0 bătăi de cap cu găsitul chiriașului, 0 griji, 0 drumuri și 350 Euro/lună garantați de noi. Încă din prima zi de după achiziție, dumneavoastră vă relaxați și sărbătoriți noua investiție de succes, iar noi începem să lucrăm. Ne ocupăm de absolut tot ce înseamnă închirierea garsonierei, administrarea plăților la furnizorii de utilități, curățenie, eventualele reparații etc. Lună de lună, vă virăm suma de 350 Euro în cont.

Așadar, 0 bătăi de cap, 350 Euro profit garantat în fiecare lună.

Investiții inteligente cu Property Concept

Această garsonieră de calitate premium din Drumul Taberei este o alegere excelentă pentru investitorii imobiliari care caută să obțină profituri atractive și să minimizeze riscurile. Proprietatea oferă un randament atractiv, o chirie garantată și un amplasament excelent cu facilități de ultimă generație, la un preț de achiziție de 57.000 de Euro.

În plus, cu Property Concept ca partener, investitorii pot fi siguri că proprietatea lor va fi administrată și întreținută la cele mai înalte standarde, fără costuri suplimentare. Nu ratați această oportunitate unică de a investi într-o proprietate cu adevărat avantajoasă!

Contact: Bogdan Faita, 0722.230.094

Property Concept Bucuresti
Property Concept Bucuresti

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon