Calitate, preț și funcționalitate: Cheia succesului în investițiile imobiliare

imobiliare - Imobiliare

Investițiile în proprietăți pentru închiriere sunt o oportunitate atractivă de a avea venituri pasive pe termen lung. Pentru a obține succes în această industrie, este însă esențial să echilibrăm cele trei elemente cheie: calitatea, prețul și funcționalitatea apartamentelor pe care le alegem pentru investiție.

Noi, Property Concept, suntem o companie imobiliară care pune accentul pe aceste elemente pentru a crea investiții imobiliare de succes pentru clienții noștri. Iată cum îi ajutăm pe investitori să obțină randamente atractive prin echilibrarea celor trei elemente:

1. Calitatea apartamentelor Buy to Rent propuse

Proprietățile cumpărate pentru închiriere ulterioară trebuie să fie complet mobilate și utilate la standarde moderne, inovative, cu accent pe folosirea inteligentă a spațiului pentru a atrage chiriași de încredere. Dacă veți cumpăra apartamente calitative pentru investiții, veți face economii de timp, efort și bani pe parcurs și veți avea mereu chiriași buni. Dacă însă veți alege un apartament prost mobilat și utilat crezând că veți face economii ocupându-vă dvs. de modernizarea lui după cumpărare, este foarte posibil să constatați că nu a fost cea mai bună decizie.

Property Concept vă propune pentru investiții Buy to Rent doar proprietăți cu finisaje de calitate premium și cu facilități moderne. În momentul în care listăm un nou apartament Buy to Rent pe website-ul nostru, înseamnă că ne-am asigurat deja că acea proprietate este în stare excelentă și gata pregătită pentru închiriere.

Ne mândrim să avem în echipa noastră unii dintre cei mai buni designeri de interior din București. Aceștia se ocupă îndeaproape de fiecare apartament înainte de a fi scos la vânzare.

Întâi, își pun experiența la bătaie, astfel încât să folosească fiecare bucățică de spațiu în așa fel încât să creeze impresia de lărgime, de aerisire.

Apoi, își pun amprenta pe designul apartamentului, lucrând cu cele mai mici detalii, astfel încât rezultatul să fie surprinzător.

Designerii noștri cunosc în detaliu piața imobiliară din București și din România: ei știu ce caută chiriașii și pentru ce sunt dispuși să plătească lunar în plus. Și exact asta le oferă în apartamente. În acest mod, dumneavoastră, proprietarii, veți câștiga mai mult lună de lună. Pentru că ați făcut o achiziție inteligentă de la Property Concept.

Materialele folosite sunt întotdeauna de cea mai bună calitate. Astfel, reușim să oferim investitorilor în imobiliare cele mai frumoase apartamente din București, dar și cu cel mai bun raport preț-funcționalitate.

2. Prețul apartamentelor propuse ca investiții imobiliare

Prețul pentru o investiție imobiliară trebuie să fie echilibrat, pentru a asigura un randament atractiv pentru investitori. O investiție prea scumpă în raport cu valoarea ei reală de piață vă scade randamentul, asta e lesne de înțeles. Însă, dacă nu aveți experiență și nici timp pentru a vă informa, cum faceți o alegere sănătoasă pentru bugetul dumneavoastră?

Property Concept oferă proprietăți imobiliare pentru investiții la prețuri competitive, adaptate la realitățile pieței, care permit investitorilor să obțină un randament atractiv pe termen lung din chirii și din valorizarea apartamentului. Noi asta știm să facem: să vă oferim apartamente Buy to Rent avantajoase. Avem experiență la nivel de echipă de peste 10 ani în imobiliarele din București.

3. Funcționalitatea apartamentelor Buy to Rent oferite

Proprietățile pentru închiriere trebuie să fie funcționale și să satisfacă nevoile chiriașilor. Mobilierul trebuie să fie modern și întreținut. Aparatura electrocasnică ar trebui în mod ideal să fie cât mai nouă, cu caracteristici smart. Lumea merge spre tehnologizare, iar noi trebuie să ținem pasul cu ea. De ce? Pentru a obține cel mai bun randament posibil cu proprietățile Buy to Rent.

Desigur, puteți închiria și un apartament cu mobilier vechi și cu un frigider semi-funcțional. Va trebui însă să aveți în vedere două lucruri:

  • ce chirie pot cere și care va fi randamentul investiției mele?
  • ce tip de chiriași voi atrage cu astfel de condiții în apartament?

Property Concept se asigură că proprietățile oferite pentru investiții imobiliare Buy to Rent au un design elegant, ergonomic și sunt dotate cu facilități moderne, astfel încât să fie atractive pentru chiriașii de calitate. Designerii noștri se asigură că orice investiție într-un apartament Buy to Rent de la Property Concept vă aduce randament maxim!

În plus, Property Concept vă oferă și servicii complete de management al proprietăților, inclusiv închirierea lor, gestionarea chiriașilor și administrarea apartamentelor. Ne asigurăm că proprietățile sunt întotdeauna în stare bună și pregătite pentru închiriere. Astfel, voi, investitorii, veți obține un randament atractiv, peste nivelul pieței din București.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon