Proprietatea lunii februarie 2023: studio renovat Favorit

Un studio poate fi o alegere perfectă pentru cei care își doresc să investească într-o locuință compactă și funcțională, într-o zonă excelentă a Bucureștiului precum zona Favorit (sectorul 6). Acest tip de proprietate nu va duce niciodată lipsă de chiriași. Este perfect pentru o persoană singură, pentru un cuplu tânăr, dar și pentru a servi ca birou unui freelancer sau ca spațiu de creație pentru un artist. Aflați din acest articol care este recomandarea noastră de studio ca investiție imobiliară pentru luna aceasta!

Studio de 32 metri pătrați în zona Favorit

Propunerea noastră de investiție imobiliară avantajoasă în zona Favorit pentru luna aceasta este un studio de 32 de metri pătrați. Așa cum v-am obișnuit, acest studio este disponibil pentru cumpărare complet mobilat și utilat, pregătit pentru a vă aduce profit începând cu ziua semnării actelor la notar.

Știm că mulți oameni consideră că un studio are multe dezavantaje în ceea ce privește compartimentarea. De aceea, vă prezentăm în continuare modurile în care designerul nostru de interior a reușit să transforme provocările studioului în puncte forte ce vor lucra în avantajul dumneavoastră:

Spațiu de dormit vs. spațiu de living

Desigur, cea mai mare provocare în amenajarea unui studio de 32 mp este crearea unui spațiu de dormit separat, fără a sacrifica spațiul de living. Nimeni nu vrea să aibă un pat în living și nici să doarmă mereu pe o canapea extensibilă care trebuie strânsă pentru a te bucura de un film cu prietenii, nu-i așa? De aceea, designerul nostru a creat spații separate, inteligent compartimentate pentru a profita de fiecare centimetru pătrat. Astfel, studioul are o canapea fixă foarte elegantă în fața televizorului, perfectă pentru zona de living. Alături, spre colțul camerei, se află un pat cu o saltea confortabilă, perfect pentru zona de dormit. Așadar, acest studio de 32 de metri pătrați oferă un spațiu confortabil pentru toate momentele zilei.

studio pentru investitie Favorit
Studio pentru investiție Favorit

Baie complet amenajată

O baie de dimensiuni reduse poate fi, de asemenea, o provocare în cazul unui studio. Designerul nostru a transformat însă și această provocare într-un beneficiu. Din baia acestui studio, nu lipsește nimic: există o cadă (ceea ce e un mare avantaj, întrucât majoritatea studiourilor nu oferă decât duș), vas de toaletă, chiuvetă elegantă și mobilier pentru cosmetice, toate perfect așezate pentru a profita de spațiu. Pentru a eficientiza spațiul din baie, mașina de spălat este montată în bucătărie, într-un loc foarte potrivit și ușor accesibil.

apartament o camera de cumparat Favorit
Apartament o cameră de cumpărat Favorit

Bucătărie elegantă, complet utilată

Și pentru că a venit vorba despre bucătărie, puteți observa cum aceasta a fost separată vizual de zona de living printr-un perete parțial, amenajat tip bar. Acest lucru nu este doar util, ci și extrem de estetic. Designerul nostru a adus un mare beneficiu vizual apartamentului alegând această variantă de separare. În rest, bucătăria include absolut toate utilitățile specifice unei proprietăți moderne și elegante, cu un ton delicios de crem contrastat si conturat de blatul și accesoriile negre.

garsoniera pentru investitie Favorit
Garsonieră pentru investiție Favorit

Așadar, iată că un studio de 32 mp poate fi o locuință confortabilă și atractivă, dacă beneficiază de un design atent executat și o planificare eficientă a spațiului. Acest tip de apartament poate fi perfect pentru cei care își doresc un stil de viață simplu și eficient din punct de vedere al spațiului. De asemenea, acest studio este ideal pentru cei care caută o proprietate în zona Favorit pentru investiție. Iar dacă încă nu v-am convins, vă invităm să citiți în continuare avantajele acestei investiții!

studio de cumparat Favorit
Studio de cumpărat Favorit

De ce merită investiția în acest studio Buy to Rent?

Faptul că proprietatea aceasta are un design atât de bine gândit nu este unicul avantaj. Vă invităm să aflați și celelalte beneficii pe care le veți avea alegând acest studio Buy to Rent:

  • Veți plăti doar prețul de achiziție, 57.900 Euro, fără alte taxe și comisioane de intermediere. Noi, echipa Property Concept, suntem transparenți 100%.
  • Veți primi o chirie garantată și stabilă lună de lună în valoare de 330 Euro în sistem Buy to Rent. Astfel, veți câștiga cu 50 de Euro în plus pe lună față de prețul pieței, fără investiții de timp, fără drumuri și stres. Noi ne vom ocupa de absolut totul pentru dvs. Acest lucru înseamnă un câștig din chirie mai mare cu 10-20% în fiecare lună față de un alt studio similar.
  • Administrarea este inclusă, astfel încât noi vom plăti toate utilitățile. Câștigul dvs. lunar este doar al dvs.
  • Cu sistemul Buy to Rent propus de acest studio, evitați perioadele moarte de câteva săptămâni pe an atunci când se schimbă chiriașul. De asemenea, evitați costurile survenite odată cu reînchirierea.
  • Cu acest studio, veți câștiga nu numai timp și stabilitate, dar veți avea și un randament al investiției de 20-25% pe an. Acest randament este compus din: 7% din valoarea investiției inițiale câștig din chirii, plus aproximativ 10-15% pe an din creșterea valorii proprietății achiziționate. Indicele imobiliar pentru București arată așa:

Sursa: imobiliare.ro

Așadar, până acum am fost într-o „depresiune” în ceea ce privește prețul apartamentelor cu o cameră. În prezent însă tendința este de creștere accelerată. Ne putem aștepta ca piața să crească rapid, ajungând la nivelul prețurilor din 2008. Așadar, dacă faceți acum o investiție imobiliară, veți avea doar de câștigat în anii următori. De ce? Pentru că, atunci când veți decide să o vindeți, o veți face cu profit față de prețul de achiziție. Dacă însă amânați, este posibil ca în câteva luni să nu mai fie suficient bugetul pentru aceeași achiziție imobiliară.

  • În plus, acest studio Buy to Rent a fost renovat de la zero, de la nivelul de șapă și glet. Am schimbat instalația electrică și sanitară complet. Așadar, nu veți avea probleme de mentenanță nici acum, dar nici în viitor.

Studioul perfect pentru o investiție imobiliară rentabilă în București

Așadar, recomandarea noastră pentru această lună este studioul de 32 metri pătrați din zona Favorit. Acesta este disponibil pentru cumpărare de la Property Concept în sistem Buy to Rent. Părerea noastră de specialiști în imobiliare? Cumpărați-l acum și ne veți mulțumi mai târziu. 😊 Suntem aici pentru dvs.!

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon