Proprietatea lunii ianuarie 2023: apartament Central Address Residence București

Central Address Residence Bucuresti

Orice nou început de an este o nouă oportunitate de investiții imobiliare avantajoase, cu profit garantat pentru dumneavoastră. Vă prezentăm proprietatea lunii ianuarie 2023: un apartament premium perfect pentru investiție în complexul Central Address Residence București! Aflați mai jos toate detaliile acestei proprietăți, precum și motivele pentru care această proprietate merită cumpărată!

Complexul Central Address Residence București

Central Address Residence este un complex rezidențial în București cu apartamente noi, gândit pentru a complimenta perfect întreaga arhitectură a zonei centrale a Capitalei. Ansamblul constă într-o serie de blocuri cu design elegant poziționate chiar în inima orașului, astfel încât locatarii se bucură de pulsul vieții bucureștene, dar și de o oază de liniște și verdeață pentru momentele petrecute acasă, alături de cei mai dragi oameni din lume.

Complexul Central Address Residence constă în 5 blocuri elegante, dintre care două sunt deja finalizate. Oferind o îmbinare perfectă între designul modern și calitatea materialelor și a finisajelor folosite, Central Adress Residence este ansamblul rezidențial perfect atât pentru cei care caută căminul perfect, cât și pentru investitorii care caută proprietăți imobiliare cu profit sigur și stabil.

Vă doriți un apartament pentru investiție în complexul Central Address Residence? Avem opțiunea perfectă pentru dumneavoastră, la un preț de excepție și cu beneficiile marca PropertyConcept incluse!

Apartament pentru investiție în Central Address Residence București

Apartamentul propus spre vânzare este complet mobilat și utilat, fiind compus din dormitor, living, bucătărie și baie. Fiecare încăpere este decorată cu mult bun gust și atenție la detalii. Piesele de mobilier alese pentru acest apartament premium sunt aliniate standardelor moderne de design, iar electronicele oferă conectare cu tehnologia, dar și eficiență energetică.

Toate dotările electrice și electronice sunt noi, în termen de garanție. Beneficiați inclusiv de aer condiționat deja instalat. Astfel, verile toride din București vă vor găsi într-un apartament cu temperatură controlată exact așa cum vă doriți.

Spațiul de 38 mp este inteligent compartimentat și folosit. Veți beneficia de confort maxim în acest apartament central în București. Întregul design al apartamentului a fost proiectat de un designer cu experiență.

Fiind situat central, acest apartament oferă multiple avantaje pentru investitori. Veți avea o plajă variată de potențiali chiriași din care veți putea alege: de la studenți, până la angajații din IT și de la firmele din zonă. Fiind situat la etajul 3/11, apartamentul propus de noi are o poziționare perfectă. Este suficient de sus pentru a atenua semnificativ zgomotul stradal, însă suficient de jos pentru a nu provoca emoții locatarilor.

În zonă, se află stații de metrou; magazine variate; o grădiniță bine cotată; săli de fitness; centre business și săli de evenimente; spații verzi; locuri de parcare etc. Accesul la autobuz și la tramvai este imediat, iar Piața Unirii se află la aproximativ 2 km.

Vreți să aflați și alte avantaje de neratat ale acestei proprietăți premium marca Property Concept? Vă invităm să citiți în continuare!

Avantajele acestui apartament pentru investiție în centrul Bucureștiului

În continuare, vă vom prezenta succint avantajele achiziționării acestui apartament pentru investiție:

  • Fiind un apartament deja finalizat, amenajat, mobilat și utilat, nu veți fi nevoit să treceți printr-un proces de renovare, cu tot disconfortul pe care un șantier în casă îl presupune. Veți achiziționa acest apartament fără a fi nevoie de investiții ulterioare în amenajare, mobilare sau utilare.
  • Aveți opțiunea de a alege să primiți o chirie garantată lunară în valoare de 450 euro pentru acest apartament. Cu această variantă, veți începe să încasați această sumă încă de la achiziție, fără ca dumneavoastră să pierdeți timp sau să investiți alte resurse, dacă ne veți permite să ne ocupăm noi de închirierea sa în regim hotelier.
  • Prețurile pentru un apartament premium precum acesta sunt în continuă creștere, mai ales dacă vorbim despre zona centrală a Capitalei. De aceea, cu acest apartament veți câștiga din chirie, dar și din creșterea constantă a valorii proprietății. Astfel, veți ajunge la un indice de profit de 20-25% pe an din valoarea investiției.

Noi, echipa Property Concept, vă punem la dispoziție toate aceste avantaje ale apartamentului pentru investiție din complexul Central Address Residence. Prețul de vânzare al apartamentului este de 74.000 de euro. Aceasta este, într-adevăr, o ofertă imobiliară de neratat în centrul Bucureștiului.

Sistemul Buy to rent, o afacere la cheie cu profit garantat

Sistemul Buy to rent este deja o tradiție în țările vestice, iar noi ne-am propus să îl aducem și în București. Practic, acest concept înseamnă cumpărarea unor proprietăți imobiliare cu scopul de a le închiria. Astfel, veți beneficia de un profit constant, stabil, care nu necesită mari investiții de timp și energie.

Alegând proprietățile imobiliare avantajoase din portofoliul nostru, veți beneficia în plus de următoarele avantaje:

  • Plătiți 0 comision la achiziție. Noi suntem furnizorii direcți ai apartamentelor propuse, nu lucrăm prin intermediari, de aceea nu vor fi costuri ascunse pentru dumneavoastră.
  • Veți primi consultanță imobiliară gratuită pe tot parcursul procesului de achiziție, inclusiv la notar și la încheierea contractelor de utilități.
  • La cerere, ne putem ocupa pentru dumneavostră de tot ce înseamnă administrarea proprietății: mentenanța apartamentului, gestionarea facturilor și plăților, curățenie periodică, relația cu furnizorii și cu chiriașul etc. Vă putem oferi pachete de administrare completă ori parțială a proprietății, precum și pachete special adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.
  • De asemenea, ne putem ocupa atunci când este necesar de întregul proces de reînchiriere și de renovare/amenajare a interiorului.

Aveți nevoie de mai multe informații? Vă stam la dispoziție oricând prin intermediul formularului de contact!

Property Concept Bucuresti

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon