Proprietatea lunii iulie: garsonieră de vânzare Prelungirea Ghencea

garsoniera de vanzare Prelungirea Ghencea

Vă prezentăm proprietatea lunii iulie, o garsonieră de 36 mp situată într-un complex rezidențial nou din București, Prelungirea Ghencea! Această proprietate oferă o oportunitate excelentă de investiție, având în vedere avantajele și beneficiile pe care le aduce. Iată de ce merită să cumpărați această proprietate și de ce reprezintă o afacere cu adevărat bună!

Garsonieră de vânzare Prelungirea Ghencea – avantajele investiției

Garsoniera este finalizată și beneficiază de un design interior adaptat la cele mai noi trenduri, oferind facilități la cele mai înalte standarde. Acest lucru vă permite să economisiți timp, energie și resurse financiare în amenajarea imobilului.

Proprietatea beneficiază și de chirie garantată prin contract direct cu Property Concept, la un preț peste nivelul pieței. Ce înseamnă acest lucru? Property Concept se ocupă de subînchirierea în regim hotelier, eliminând astfel procesul complex de căutare a chiriașilor potriviți, costurile de administrare și închiriere, precum și perioadele de inactivitate care apar odată cu schimbarea chiriașilor. Chiria garantată pe care o veți primi este de 310€/lună, cu 50€ în plus față de prețul pieței. Această chirie este garantată prin contract, indiferent dacă noi găsim sau nu chiriași.

Property Concept se ocupă de administrarea completă a proprietății, eliminând astfel costurile de administrare și gestionarea problemelor legate de întreținere, mentenanță, curățenie și relația cu furnizorii și chiriașii. Investiția aduce un profit estimat de până la 8% pe an, rezultat din chiria lunară și din creșterea valorii proprietății (prețul garsonierelor fiind în creștere anuală conform imobiliare.ro).

Avantajele imobilului

Garsoniera de vânzare se află într-un imobil nou, care oferă multiple facilități în zonă, precum magazine, grădinițe, săli de fitness, săli de evenimente și spații verzi. Amplasarea complexului este excelentă, fiind ideală atât pentru studenți, cât și pentru cei care lucrează în București.

Există conexiuni rapide către centre de afaceri, facultăți și hypermarketuri. Transportul în comun este ușor accesibil, cu stații de autobuz la doar 150 de metri. Liniile disponibile sunt: 122, 222, 322, 422, 423, 425.

Imobilul se remarcă prin finisaje de calitate atât în zonele comune, cât și în garsonieră. Mobilierul și electrocasnicele sunt noi și se află în termen de garanție. Amenajarea interioară a fost realizată de un designer profesionist, aducând un plus de eleganță și confort. Proprietatea beneficiază de o suprafață utilă de 36 mp și se află la etajul 6 dintr-un total de 14. Garsoniera dispune și de un loc de parcare, asigurându-vă accesul facil și comod la proprietate.

Fotografiile prezentate sunt reale și reflectă întru totul spațiul de locuit, oferindu-vă o imagine clară și autentică a proprietății.

De ce merită să cumpărați această garsonieră din Prelungirea Ghencea?

Cumpărând această proprietate din portofoliul Property Concept, veți avea oportunitatea de a vă construi o afacere la cheie, sigură și de durată, cu o amortizare rapidă a investiției. Proprietatea beneficiază de toate avantajele oferite de Property Concept, precum chirie garantată, gestionare completă a proprietății și profitabilitate crescută.

Alegeți să investiți în această proprietate! Veți beneficia de un venit pasiv constant, de oportunități de creștere a valorii proprietății și de servicii profesionale oferite de Property Concept. Cu o rentabilitate estimată de până la 8% pe an, această proprietate este cu adevărat o afacere excelentă pentru investitorii care doresc să obțină randamente atractive și să construiască un portofoliu imobiliar solid.

Investiți în proprietățile marca Property Concept și transformați-vă visul de a deveni un investitor imobiliar de succes în realitate!

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon