Proprietatea lunii iunie: garsonieră avantajoasă în Crângași

garsoniera Crângași

În peisajul imobiliar dinamic al Bucureștiului aflat mereu în mișcare, a apărut o bijuterie de proprietate care atrage atenția prin profitabilitatea sa deosebită și facilitățile superioare. În acest articol, vă vom prezenta proprietatea lunii iunie: o garsonieră situată în Crângași, cu un preț de vânzare de 77000€ cu o chirie garantată prin contract cu Property Concept de 420€ și zero costuri de administrare pentru dvs.

Proprietatea lunii iunie: garsonieră Crângași

Aflată pe strada Săpânța nr. 7, la doar câteva sute de metri de stația de metrou și de tramvaiul 41, această garsonieră oferă o conexiune rapidă către diferitele centre de business, facultăți și hypermarketuri. În plus, la o plimbare scurtă se găsesc Lacul Morii și Parcul Crângași, pentru momente de relaxare în aer liber. Magazine, grădinițe, săli de fitness, locuri de evenimente și spații verzi înconjoară proprietatea, asigurând toate facilitățile necesare.

Proprietatea, cu o suprafață de 35 mp, este situată la etajul al doilea al unui imobil construit în 2022. Mobilată complet și echipată cu electrocasnice noi, în termen de garanție, garsoniera este gata de închiriere imediat după achiziționare. Interiorul este decorat de un designer profesionist, iar fotografiile din acest articol reflectă fidel spațiul de locuit.

Ce distinge cu adevărat această proprietate și îi conferă titlul de „Proprietatea lunii iunie”? Profitabilitatea sa excepțională și avantajele investiției. Chiria garantată prin contract de 420€ este cu 50€ mai mare decât prețul mediu de pe piață, oferind un randament anual de 6.55%. Acest lucru înseamnă că proprietatea generează un profit consistent chiar din prima zi după achiziție, doar din chirie.

garsoniera Crângași
garsoniera Crângași

Alte avantaje ale acestei garsoniere din Crângași

Avantajele nu se opresc aici. Datorită contractului cu Property Concept, nu există costuri de administrare pentru dvs. Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă mentenanța garsonierei, relația cu furnizorii și găsirea chiriașilor. Acest lucru elimină procesul anevoios de contractare a chiriașilor potriviți, costurile de administrare și închiriere, precum și timpii morți care intervin odată cu schimbarea chiriașului. Property Concept se ocupă de toate aspectele administrative, de la întreținere și mentenanță la curățenie și relația cu toate părțile implicate.

În plus, investiția în această proprietate se amortizează rapid și oferă o sursă constantă de venit. Profitul potențial de 10-15% este generat de creșterea prețului imobilelor. Prețul garsonierelor din București este într-o creștere continuă, conform imobiliare.ro, așa că valoarea investiției dvs. este într-o continuă creștere. De fapt, dacă decideți să vindeți proprietatea după câțiva ani, probabil că veți obține un profit semnificativ datorită creșterii valorii imobilelor în această zonă.

Nu în ultimul rând, există și avantajul de a avea o proprietate care este deja amenajată în concordanță cu cele mai noi trenduri de design interior. Cu o astfel de garsonieră, nu veți mai pierde timp, energie și resurse financiare pentru amenajarea imobilului. Acesta este gata de a fi închiriat din prima zi, ceea ce adaugă și mai mult la rentabilitatea sa.

garsoniera Crângași
garsoniera Crângași

O garsonieră în Crângași – garanția unei afaceri bine gândite

Pe lângă toate aceste avantaje financiare, cumpărarea acestei garsoniere în Crângași aduce și multe beneficii de natură emoțională. Deținerea unei proprietăți într-o zonă înfloritoare, înconjurată de multiple facilități, poate aduce o mare satisfacție. Veți ști că ați făcut o alegere bună. Că ați investit în viitorul financiar al familiei dvs. și ați construit rapid și ușor o nouă sursă de venit pentru bugetul vostru.

Având în vedere toate aceste avantaje, nu este de mirare că am ales această garsonieră în Crângași drept „Proprietatea lunii iunie”. Este o oportunitate excelentă pentru cei care caută o investiție imobiliară solidă, cu un profit constant și un potențial mare de apreciere.

Alegeți să cumpărați această proprietate din portofoliul Property Concept! Astfel veți pune pe picioare o afacere la cheie, sigură și de durată, cu o amortizare rapidă a investiției. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei proprietăți care să ofere atât confort, cât și profitabilitate, nu căutați mai departe. Proprietatea lunii iunie propusă de noi îmbină aceste două calități într-un mod avantajos. Astfel, ea devine o alegere excelentă pentru orice investitor imobiliar care se respectă.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon