Administrarea proprietății în regim hotelier

Vă oferim servicii complete de administrare a proprietății pentru ca dvs. să economisiți timp, bani și energie!

🏠 Renovare și amenajare: Cu o echipă dedicată de experți în design interior și constructori, ne ocupăm de renovarea și amenajarea spațiului pentru a impresiona din prima clipă și pentru a răspunde nevoilor chiriașilor.

🛋️Utilare completă: Selectăm și achiziționăm pentru dvs. mobilierul și electrocasnicele, precum și toate obiectele necesare închirierii în regim hotelier, de la prosoape și lenjerii, la produse de curățenie și veselă.

🧹 Curățenie și mentenanță: Avem grijă că proprietatea dvs. rămâne mereu într-o stare impecabilă.

🔌 Utilități și contracte: Ne ocupăm de încheierea contractelor cu furnizorii de servicii și de gestionarea plăților pentru utilități, lăsându-vă timp pentru lucrurile importante.

💼 Gestionarea platformelor de închiriere: Ne ocupăm de listarea proprietății dvs. pe platformele Airbnb și Booking, gestionând rezervările și comunicarea cu chiriașii.

Beneficii pentru dvs.:

⚜️Economie: Cu experiența noastră, costurile se reduc la fiecare pas, de la renovare până la achiziționarea mobilierului și electrocasnicelor.

⚜️Venituri mai mari: Prin colaborarea cu noi, veți obține un venit lunar cu 50 de euro mai mare decât prețul pieței, datorită calității și serviciilor noastre all-inclusive.

⚜️Fără timpi morți, fără venit pierdut: Veți încheia un contract direct de închiriere cu Property Concept, care vă garantează un venit constant și fără griji.

⚜️Proprietate întreținută la cele mai înalte standarde: Vă oferim liniștea de a ști că proprietatea dvs. este întreținută la cele mai înalte standarde.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon