Property Concept oferă un pachet complet și personalizabil de servicii de Buy to Rent și property management.

pexels-pixabay-271639
Imobiliare - Chirie

Sub forma investițiilor în proprietăți imobiliare, puse la dispoziție în baza unui pachet complet și personalizabil, Property Concept oferă afaceri la cheie prin proprietăți Buy-to-Rent, cu un design de excepție, chiriaș deja contractat sau chirie garantată, servicii de reînchiriere asigurate, precum și administrarea și managementul proprietăților.

Servicii

Imobiliare - Chirie
Pictogramă - Grafică vectorială
Consultanță în achiziție
Vă ghidăm în a face cea mai bună achiziție din portofoliul nostru, în funcție de nevoile și bugetul dvs. Vă garantăm chirie peste prețul pieței, chiriași serioși și un randament de 7-10% pe an.
stinge-l - Constructie
Renovare și design interior
Toate apartamentele beneficiază de renovare completă și design interior proiectat de profesioniștii noștri. Oferim apartamente și garsoniere gata de închiriat.
Grafică vectorială - Clip art
Serviciu de închiriere
Apartamentul pe care îl cumpărați va avea fie chiriaș, iar noi ne vom ocupa de birocrația aferentă, fie, în cazul anumitor proprietăți indicate pe site, va avea chirie garantată.
RealPage - Software
Serviciu de reînchiriere
În cazul în care apartamentul se eliberează, putem prelua sarcina de a contracta un nou chiriaș. Scăpați de grija găsirii chiriașilor serioși, ne ocupăm noi!
SPIRIT/21 - SPIRIT/21
Managementul proprietăților
In urma unei oferte personalizate, echipa noastră poate ține legătura cu chiriașul și cu furnizorii de servicii, supraveghează și gestionează plata utilităților și activitățile de mentenanță.
Marcă - Marca
Investiție Buy to Rent
Alegeți modelul de business Property Concept, apartamente Buy-to Rent, renovate, ce beneficiază de contracte de închiriere în derulare. Afaceri fără griji!

Aveți întrebări?

Contactați-ne și vă vom răspunde cât mai curând posibil


Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon