Renovare și amenajare completă pentru orice tip de spațiu! Transformăm locuința sau biroul dvs. într-un spațiu remarcabil.

Imobiliare - Chirie

Vă oferim servicii complete de design interior, transformând orice spațiu într-o oază de eleganță și confort. Indiferent dacă este vorba despre locuința proprie, o proprietate pentru închiriere sau birou, ne asigurăm că designul interior al spațiului dvs. răspunde tuturor criteriilor estetice și funcționale.

Design Interior

Imobiliare - Chirie
Renovare sau amenajare de la A la Z

Echipele noastre de experți se ocupă de toate aspectele renovării și amenajării spațiului dvs., de la proiectare și planificare până la executarea lucrărilor electrice, instalații și montare.

blank
Minimalism și simplitate

Inspirat de tendințele actuale, promovăm designul minimalist și simplitatea, creând spații aerisite și curate, unde fiecare element are un rol bine definit și contribuie la un aspect armonios.

blank
Spații multifuncționale și adaptabile

Ne adaptăm nevoilor și stilului de viață al clienților noștri, creând spații multifuncționale și flexibile, care se pot adapta la diferite activități și cerințe.

Utilizarea optimă a spațiului

Ne concentrăm pe maximizarea fiecărui metru pătrat și creăm soluții ingenioase pentru a folosi fiecare colțișor într-un mod funcțional și eficient, în funcție de nevoi.

Utilare și facilități inteligente

De la mobilier modular, dulapuri integrate și soluții de depozitare ingenioase până integrarea tehnologiei smart home, ne ocupăm ca fiecare obiect să aibă locul său perfect, contribuind o experiență modernă și confortabilă.

Servicii personalizate

Fiecare proiect de design interior este unic, de aceea lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și preferințele lor.

Faceți cunoștință cu 

Valentina Bardac, 

designer interior

Cu o bogată experiență de peste 11 ani în designul de interior și un portofoliu diversificat, Valentina aduce magia în fiecare proiect. Ea îmbină în mod inedit simplitatea, esteticul și funcționalitatea pentru rezultate perfecte. Cu o abordare inovativă și creativă, Valentina creează spații și ambiente unice și elegante, care reflectă stilul și personalitatea fiecărui client.

Previous slide
Next slide

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul dvs. de design interior!

Vă stăm la dispoziție la numărul de telefon
+40 722 230 094
sau prin formularul de contact alăturat.


Compare listings

Comparaţie
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon