Vanzare Apartament 2 Camere Central Adress Mobilat   

  • 119,000€
Bucuresti
De Vanzare Recomandat

Vanzare Apartament 2 Camere Central Adress Mobilat   

Bucuresti
  • 119,000€

Prezentare generala

Dorm.
1
Nr bai
1
Suprafata
56 m2
Anul
2023
Pret
119000€
Chirie
800€
Randament
8.07

Descriere

Bună ziua și bine ați venit la prezentarea acestui apartament elegant și modern situat în exclusivul complex Central Address, cu o poziție privilegiată la doar 2 km de centrul orașului București.

Acest apartament de 56 de metri pătrați este o combinație perfectă între confort și stil, fiind mobilat și utilat cu atenție până în cele mai mici detalii, cu ajutorul unui designer profesionist.

Intrând în locuință, veți fi întâmpinați de un spațiu decomandat, cu tavan înalt, care conferă o senzație de spațiu și luminozitate. Livingul este primitor și elegant, ideal pentru momentele de relaxare sau petrecerea timpului alături de cei dragi. Aici veți găsi o armonie între confortul contemporan și detaliile de design rafinate.

Bucătăria, cu o suprafață generoasă de 8 metri pătrați, este un spațiu deschis și luminos, perfect echipat pentru a satisface orice pasionat de gătit. Fie că vă bucurați de micul dejun în familie sau gătiți o cină specială pentru prieteni, acest spațiu va deveni rapid inima casei.

Dormitorul este un sanctuar al relaxării, cu spațiu suficient pentru un pat confortabil și mobilier adaptat necesităților dumneavoastră.

Cu o locație centrală convenabilă, acest apartament vă oferă acces rapid la toate facilitățile și atracțiile orașului, făcându-l o alegere ideală pentru cei care doresc să se bucure de viața urbană într-un cadru confortabil și elegant.

Nu ratați ocazia de a trăi în acest apartament deosebit din complexul Central Address. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare și a vă convinge de frumusețea și confortul acestui spațiu de locuit.

Avantajele imobilului
* Imobil nou, mobilier și electrocasnice noi, în termen de garanție.
* Decorat de un designer cu experiență.
* Conexiuni rapide spre centre de business, facultăți, hypermarketuri. La 2 minute de mers pe jos de autobuzele 117, N118, iar la 5 minute tramvaiele 10, 25, 47.
* Un număr impresionant de facilități: magazine Liberty Center, grădinițe, săli de fitness, săli de evenimente, spații verzi, etc.
* Amplasarea complexului este central, fiind de folos atât pentru studenți cât și pentru cei care lucrează în zona de centru (Piața Unirii la 2,3 km).
Alte caracteristici: suprafață utilă 56 mp, etaj 4/12, str. Năsăud nr. 77
Pozele sunt reale și reflectă întru totul spațiul de locuit.

Contact: Slavic Pirlea, 0726 692 132

  • City Bucuresti
  • Area Nasaud
  • Country romania

Compare listings

Comparaţie
Pirlea Slavic
  • Pirlea Slavic
Phone icon
Contact !
WhatsApp icon